Verzenden

Na ontvangst betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verzonden.

De kleinere objecten zullen verzonden worden via reguliere vervoersbedrijven. Indien gewenst kan dit naar een servicepunt dichtbij uw thuisadres.
Vermeld het juiste adres van het desbetreffende servicepunt dan als verzendadres.

De grotere objecten of zeer kwetsbare objecten kunnen na ontvangst betaling in overleg opgehaald worden of persoonlijk door mij afgeleverd worden.

In een regio van 30 km rondom Wouw kost dat niets extra.
Verder dan 30 km kan dit op basis van een onkostenvergoeding gebaseerd op het aantal kilometers en eventuele extra onkosten zoals parkeerkosten.

Retouren

Het kan voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen.

Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben.

Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de mij geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met me opnemen via contact. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.